Ingredienser:
1 ds. butterbeans
75 gram feldsalat
75 gram rucola
Salt og friskkværnet peber
Tuncreme:
1 ds. tun i olie
1 dl græsk yoghurt 2% eller andet surmælksprodukt
1 spsk. kapers
½ løg
Salt, peber, citronsaft
Tilbehør:
2 skiver rugbrød
1 fed hvidløg
Timian
Olie, salt og peber
Pil hvidløget og skær det midt over. Kør med den flade side på begge sidder af rugbrødet, pensel med lidt olie og drys salt, peber og timian over. Bag i airfreyer eller ovn, til det er tørt og sprødt. Bræk det i passende stykker.
Sådan gør du:
Kom løg og kapers i en blender og blend det. Tilsæt afdryppet tun og yoghurt og blend til en ensartet masse.
Smag til med lidt citronsaft, salt og peber.
Vend tuncremen med butterbeans.
Anret på et fad med feldsalat og rucola. Fordel ” rugbrødscrutonere” over.