Diætistklinikken Kolding

Firmaordninger

Få sunde og engagerede medarbejdere

Inspiration og oplæg om sundhed til firmaer

God og sund mad øger koncentrationen – og din virksomhed har brug for sunde og engagerede medarbejdere.

Vi tilbringer mange timer på arbejdet. Derfor har arbejdspladsen stor indflydelse på vores sundhed. Hvis dit firma ønsker at tage hånd om medarbejdernes sundhed, står jeg gerne til rådighed med inspiration og/eller fælles oplæg om emner som:

  • energi og overskud i hverdagen
  • varigt vægttab
  • … eller et andet relevant emne

Desuden tilbydes individuel vejledning af de medarbejdere, der ønsker at ændre deres livsstil i en sundere retning, evt. med udarbejdelse af individuel kostplan. Vær opmærksom på, at medarbejderne ofte har en sundhedsforsikring via deres arbejde, som dækker individuelle konsultationer. Læs mere under Tilskud.

Der er mulighed for vægtkontrol af medarbejderne, f.eks. hver 14. dag eller 1 gang om måneden, hvor de kan få en udskrift af vægt, muskelmasse, metabolisk alder m.m.

Der udarbejdes konkret tilbud i forhold til jeres ønsker. Kontakt mig, så vi sammen kan lave det rigtige koncept til jer.

Fokus på gode spisevaner

Når vi skal yde vores absolut bedste på arbejdet, kræver det energi og overskud. Hvis medarbejderne ryger i den usunde bane efter et par timer, daler energiniveauet – og det går både ud over medarbejder og virksomhed.  

Få det bedste frem i medarbejderne

Med de rette tiltag og vedholdende fokus på de gode og sunde spisevaner, kan jeg hjælpe jer med at ændre jeres madvaner. Ved at give dine medarbejdere mulighed for at spise sundere og mere varieret, kan du give dem mere energi, et bedre helbred og større velvære, som resulterer i færre sygedage og forbedret effektivitet.

Få konkrete redskaber

Inspirerende foredrag giver jeres medarbejdere konkrete redskaber, så de kan vælge de sunde alternative frem for at gå i den usunde fælde. Hvert forløb bliver skræddersyet efter jeres ønsker, så det opnår størst mulig relevans og effekt.

Eksempler på emner, et forløb kan indeholde

Da hver firmaordning er skræddersyet til den enkelte virksomhed, er listen over mulige emner lang. Jeg kan bl.a. gennemgå emner om energi og overskud i hverdagen, varigt vægttab, spændende mødeserveringer, aflivning af myter m.m. Kontakt mig endelig, hvis I ønsker at høre mere om mulighederne.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Diætistklinikken Kolding, hvis du har nogle spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere oplysninger om de diæter og kostvejledninger, jeg kan hjælpe med som klinisk diætist.