Diætistklinikken Kolding

Praktisk madlavning

Få omsat teori til lækker mad

Undervisning i praktisk, nem madlavning

Det kan være svært at omsætte teori til praksis. Har du brug for selv ”at stå med fingrene i dejen”, kommer jeg gerne hjem til dig og vejleder i den praktiske madlavning.

Der er også mulighed for at samle et hold f.eks. i et skolekøkken, hvor vi kan lave hurtige og spændende retter og bagefter spise og udveksle erfaringer. Opskrifterne bliver selvfølgelig gennemgået og udleveret.

Få praktiske råd om kost

Undervejs, når vi laver maden, står jeg til rådighed med en masse praktiske råd om, hvordan hverdagen bliver mere sund. Jeg deler også gerne ud af min erfaring om bl.a. generel madlavning, indkøb og tydning af varedeklarationer. 

Skræddersyet undervisning

Jeg tilbyder både at komme ud og vejlede i den praktiske madlavning i forbindelse med en diætbehandling eller som et enkeltstående tilbud. Jeg tilpasser indholdet i den praktiske madlavning efter deltagerantal og målgruppe. Vi laver nem, overskuelig mad, I godt kan lide, og føler jer godt tilpasse med.

Madændringer: En proces

Det er en proces at ændre i sine madvaner, så det er vigtigt med den rette motivation og overskud. Jeg laver derfor kostplaner og opskrifter med små justeringer til almindeligt hverdagsmad, hvor der ikke er noget mad, der er “forbudt”. 

Se opskrifter

Til hver undervisning sørger jeg for at have de aftalte opskrifter med, som I får udleveret og vi sammen gennemgår. Der findes mange lækre opskrifter og forskellige varianter – og sund mad behøver bestemt ikke at være kedeligt. Find et udvalg af mine opskrifter her.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Diætistklinikken Kolding, hvis du har nogle spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere oplysninger om de diæter og kostvejledninger, jeg kan hjælpe med som klinisk diætist.