Info
- CVR-nr: 32229387
- Slotssøvejen 18, 6000 Kolding
- Autorisationsnummer: 05T12
- Persondata
Åbningstider
- Mandag: 08.00 - 18.00
- Tirs - Ons: 08.00 - 17.00
- Torsdag: 08.00 - 16.30
- Fredag: 08.00 - 14.00
- Lør - Søn: LUKKET
Ingredienser: 2 makronerEvt. lidt appelsinlikør½ appelsin + lidt reven appelsinskal1 spsk. granatæblekerner1 spsk. yoghurtVaniljesukker Sådan gør du:Knus makronerne i et portionsglasDryp evt. lidt appelsinlikør overSkær
Ingredienser:1 løg, skåret i tern4 fed hvidløg, finthakket2 spsk. ingefær, fintrevet1 spsk. karry1 spsk. stødt spidskommen½ spsk. stødt koriander½ tsk. stødt kardemomme½ tsk. chiliflager225 gram
Ingredienser:100 gram røde linser1 løg2-3 fed hvidløg300 gram rødbeder, groftrevet1 tsk. spidskommen1 æg50 gram havregryn/mel1-2 spsk. hakkede capersSalt og peber Sådan gør du:Skyl linserne og
Ingredienser:¼ -½ rødkål4-6 blade grønkål eller 2 store håndfulde snittet½ rødløg1-2 appelsiner½-1 granatæble1 håndfuld cashewnødder eller mandlerDressing:½ dl citronsaft eller hvid balsamico smagt til med
Ingredienser: 2 dl rugkerner 400 gram jordskokker, skåret i skiver 100 gram hasselnødder 1 spsk. ahornsirup (anden sirup kan bruges) 125 gram rucola Lidt rapsolie
Ingredienser: 3-4 gulerødder 1 dl røde linser Saft og skal af 1 økologisk citron Marokkansk krydderi (Ras el Hanout) 1 håndfuld ristede grofthakkede mandler Sådan
Ingredienser: 1 ds. butterbeans 75 gram feldsalat 75 gram rucola Salt og friskkværnet peber Tuncreme: 1 ds. tun i olie 1 dl græsk yoghurt 2%
Ingredienser: 150 gram spidskål, fintsnittet 1 fennikel, skåret i tynde strimler 1 æble i tynde både eller tern 2 håndfulde frisk dild, grofthakket Yoghurtdressing: 1½
Ingredienser: 3 dl puy-linser- delikatesselinser 20 gram pinjekerner 1 bundt asparges 125 gram ruccola 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket 1 bundt radiser, skåret i skiver
Ingredienser:125 gram rucola eller salatmix200 gram jordbær200 gram cherry tomater125 gram frisk mozzarella, plukket i stykker2 spsk. balsamicoglace (kan købes færdig eller du kan selv
Pasta med grønne asparges i hytteost og ramsløgspesto (2 personer) Pesto: 1½ tsk. græskarkerner 2 håndfulde persille 2 håndfuld ramsløg 25 gram mandler 3 spsk.
Ingredienser: 250 gram rugbrød100 gram hasselnødder150 gram tørrede dadler1 spsk. nøddeolie (eller anden smagsneutral olie)1 tsk. stødt kanel eller lakridspulver Creme:3 blade husblas1 tsk. fintrevet
Ingredienser: 1 brik/dåse sorte bønner (ca. 230 gram)2 fed hvidløg1 løg1 gulerod1 rød peberfrugt1 dl persille1 dl røde linser2 spsk. olie1 tsk. chiliflager½ tsk. spidskommen½
Ingredienser:1-2 skive rødkål (ca. 200 gram)1 lille løg (ca. 70 gram)2-3 små rødbeder (ca. 150 gram)2-3 spsk. æbleeddike eller anden eddike2 spsk. tørrede tranebær2 spsk.
Ingredienser: 100 g hvid fuldkornshvedemel 3 dl grønsagsbouillon 1 tsk. salt 300 gram fintsnittet spidskål 1 lille fintsnittet løg 3 æg 1 spsk. olivenolie til
Ingredienser: Ingredienser:2½ dl finvalsede havregryn 5 dl vand½ tsk. saltKrydderier f.eks. chili, timian, oregano, paprika Sådan gør du:Bland havregryn, vand og salt i en tykbundet
Ingredienser: 200 gram rødbeder1 ds. kikærter1 spsk. tahin1 dl olivenolie2 fed hvidløg1 frisk gurkemejerod1 tsk. spidskommenSaften af ½ citronSalt og peber Sådan gør du:Skræl rødbederne
Ingredienser: 500 gram rosenkål2 æg4 skiver parmaskinke eller bacon4 stilke kørvel eller persille Vinaigrette dressing:6 spsk. olie½ spsk. grov sennep eller 1-1½ tsk. dijonsennep½ spsk.
Ingredienser:Dressing:125 gram skyr1 spsk. god mayonnaise½-1 tsk. karry20 gram rødløg i fine tern10 gram capers (groft hakket)15 gram cornichoner i fine tern (asier kan bruges
Ingredienser:150 gram rå rødbede250 gram gulerødder1 æble1 spsk. græskarkerner1 tsk. sesamfrøCitrondressing:½ citron, inc. skal2-3 spsk. olivenolie1 tsk. Balsamico5gram revet fingefær1 spsk. hakket frisk Persille og
Ingredienser:500 gram hakket svinekød, 6-8% fedt 1 dåse/brik hvide bønner, ca. 230 gram drænet vægt (= 100 gram tørrede)2/3 dl havregryn1 dl grønsagsbouillon1 æg2 spsk.
Ingredienser:Æbler Sådan gør duSkyl æblerne og tør dem i et viskestykkeFjern kernehuset med en udstikker (eller lad det hele være)Skær æblerne i tynde skiver af
Ingredienser:1 kyllingebrystOlie til stegnning1 håndfuld grønkål1 håndfuld spinat50 gram feta1 spsk. skyr1 spsk. mayonnaise1 fed hvidløg¼-½ rød chili¼ citron, saft og skal heraf Sort peber
Ingredienser:½ løg (ca. 30 gram)1 dåse torskerogn (200 gram)2 spsk. finvalsede havregryn1 ægSalt, peber1 spsk. flydende fedtstof til stegning Sådan gør duHak eller riv det
75 gram ramsløg4 dl rapsolie1 tsk. salt Sådan gør duSkyl ramsløgene godt og dup dem tørre for vandKom ramsløg, olie og salt i en blender
200 gram groft salt30 gram ramsløg Sådan gør du:Riv de skyllede og tørrede ramsløg over et par gange og kom dem i en foodprocessor sammen
Du er velkommen til at kontakte Diætistklinikken Kolding, hvis du har nogle spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere oplysninger om de diæter og kostvejledninger, jeg kan hjælpe med som klinisk diætist.
Copyright © 2025 Diætistklinikken v/Gerda Margrethe Markussen | Privatlivs- og cookiepolitik