Diætistklinikken Kolding

Undervisning

Undervisning om emne efter ønske

Undervisning og kurser om kost

Diætistklinikken Kolding tilbyder undervisning af personale i dag- og døgninstitutioner samt andre personalegrupper, der har indflydelse på børn, unge og/eller ældres kost.

Der kan være tale om teoretisk undervisning af personalet i de nyeste kostanbefalinger, evt. fulgt af praktisk madlavning eller en vurdering af det nuværende kosttilbud med begrundede forslag til evt. ændringer.

I undervisningen vil hensyntagen til diæter kunne inddrages i det omfang, det er relevant: diæter som energireduceret, diabeteskost, hjertevenlig kost og kost til småtspisende.

Skræddersyede kurser

Jeg tager udgangspunkt i den enkelte institution, stedets medarbejdere og i forhold til de beboere, der er på stedet. Afhængig af det bofællesskab og de beboere, I har, tager jeg fat om de emner, I ønsker belyst og mere viden om.

Forskellige udfordringer

Kurset bliver sammensat, så det passer til netop jeres udfordringer. Måske har jeres institution mange, der sidder i kørestol, hvor I ønsker, at de skal tabe sig – eller måske er en beboer undervægtig eller på sondenæring.

Fokus på gode spisevaner

Det er altid vigtigt at have styr på og struktur over sin kost – især, hvis man har sygdomsmæssige udfordringer, der gør, at man måske ikke kan være aktiv og holde kroppen ved lige på denne måde. Jeg står klar med råd til de rette tiltag.

Varighed af kurser

Der er ikke to kurser, der er ens, og derfor er længden på dem også forskellige. Oftest varer et kursus hos mig omkring 1 time alt afhængigt af indhold. Jeg kan også tilbyde undervisning over halve dage. Kontakt mig gerne for at høre mere om mulighederne.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Diætistklinikken Kolding, hvis du har nogle spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere oplysninger om de diæter og kostvejledninger, jeg kan hjælpe med som klinisk diætist.