Diætistklinikken Kolding

Foredrag

Oplæg om emne efter ønske

Foredrag om kost

Hos Diætistklinikken Kolding har du mulighed for at booke et foredrag om et ønsket emne inden for diætbehandling og kostvejledning. Jeg holder foredrag for både store og små forsamlinger. Har I brug for en fornuftig gennemgang af et emne, står jeg gerne til rådighed.

Alle har en mening/viden om mad. Desuden får vi hele tiden nye oplysninger om hvad, der er godt/skidt. Det kan være svært at gennemskue den ene information i forhold til den anden – og med mit foredrag vil jeg belyse de forskellige oplysninger samt give jer viden og klarhed over forskelligt mad.

Jeg lægger vægt på, at der er dialog med deltagerne, og at et emne belyses med illustrative eksempler.

Ring eller mail, så vi kan sammensætte det perfekte indhold til netop jer.

Få konkrete redskaber

Inspirerende foredrag giver jeres medarbejdere konkrete redskaber, så de kan vælge de sunde alternative frem for at gå i den usunde fælde. Hvert foredrag bliver skræddersyet efter jeres ønsker og behov, så det opnår størst mulig relevans, nærhed og effekt. 

Gennemgang af sund mad

Til et foredrag gennemgår jeg generelt, hvad sund mad er. Jeg arbejder evidensbaseret, hvor jeg bl.a. afliver myter og forklarer baggrunden til det forskellige mad: Hvad går sund kost ud på? Hvorfor skal vi minimere industribearbejdet mad? M.m. 

Energi og overskud i hverdagen

Jeg ønsker, at du går fra mit foredrag med gejst, inspiration og lyst til at gå hjem og lave justeringer, der gør din hverdag sundere. Du skal gerne have  et afbalanceret forhold til dine spisevaner. Det kræver blot små justeringer, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med forbudte madvarer. 

Skræddersyet foredrag

Da alle mine foredrag omhandler det emne, du eller din organisation ønsker belyst, er der ikke to foredrag, der er ens. Derfor er længden på dem også forskellige, men generelt varer et foredrag hos mig 1-1,5 time alt afhængigt af indhold. Ønsker du at høre mere om mine foredrag, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Diætistklinikken Kolding, hvis du har nogle spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere oplysninger om de diæter og kostvejledninger, jeg kan hjælpe med som klinisk diætist.