Ingredienser:
- 2 store modne bananer
- 30 gram mandler og/eller nødder
- 50 gram tørret frugt, f.eks. tranebær eller rosiner
- 1 spsk. kokosmel
- 2 tsk. citronsaft
- Evt. lidt mørk chokolade
Metode:
Hak nødder/mandler og tørret frugt.
Mos bananerne.
Rør det hele sammen.
Tilsæt citronsaft, så bananerne ikke bliver brune.
Fyld blandingen i en isterningsbakke eller en ispindeform og sæt en ispind i.
Sæt isen i fryseren i min. 3 timer.
Dyp evt. toppen af de færdige bananis i smeltet mørk chokolade, inden du serverer dem.
Tip:
Vil du gøre det nemt, så skræl bananen og skær den over på midten. Sæt en ispind i hver, dér, hvor du har skåret bananen over. Kom dem i en frysepose og frys dem i mindst 3 timer, inden du spiser dem.