Opskrift

Blomkålssalat

 Blomkålssalat med æble, sennepsdressing og ristede mandler

Ingredienser
½-1 blomkål
1/2 rødløg
200 g edamamebønner
1 æble

Dressing
1 dl græsk yoghurt, skyr, yoghurt el. lign. 
1 tsk. sennep
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Topping
1 håndfuld mandler
1 håndfuld bredbladet persille

Metode:
Skyl blomkål og skær det i mindre stykker, inden du kommer det i en foodprocessor. Blend det til det er som blomkålsris. Har du ikke en blender, så kan det godt hakkes med en skarp kniv. Kom det i en skål.

Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad dem stå et par minutter. Hæld derefter vandet fra og afkøl bønnerne.

Hak rødløg fint

Skær æblet i mindre tern.

Dressingen:

Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt. Hæld dressingen over i salatskålen og vend det hele godt sammen.

Top salaten med hakkede ristede mandler og bredbladet persille.

Velbekomme.