Blomkålssalat med æble, sennepsdressing og ristede mandler
Ingredienser
½-1 blomkål
1/2 rødløg
200 g edamamebønner
1 æble
Dressing
1 dl græsk yoghurt, skyr, yoghurt el. lign.
1 tsk. sennep
1 tsk. citronsaft
salt og peber
Topping
1 håndfuld mandler
1 håndfuld bredbladet persille
Metode:
Skyl blomkål og skær det i mindre stykker, inden du kommer det i en foodprocessor. Blend det til det er som blomkålsris. Har du ikke en blender, så kan det godt hakkes med en skarp kniv. Kom det i en skål.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad dem stå et par minutter. Hæld derefter vandet fra og afkøl bønnerne.
Hak rødløg fint
Skær æblet i mindre tern.
Dressingen:
Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt. Hæld dressingen over i salatskålen og vend det hele godt sammen.
Top salaten med hakkede ristede mandler og bredbladet persille.
Velbekomme.