Lækker Brownies som både er gluten og laktosefri
Ingredienser
1 dåse black beans, drænet for væske
3 æg
100 gram sukker
3 spsk. kakao
1 tsk. instant kaffe
1 tsk. vaniljesukker eller korn fra en ½ vaniljestang
1 tsk. bagepulver
Skal og saft af ½ øko appelsin
1 knivspids salt
1 håndfuld valnødder (30-50 gram)
50 gram mørk chokolade
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader
Alle ingredienser undtagen valnødder og den mørke chokolade kommes i en foodprocessor.
Blend til massen er helt uden klumper. Og ja dejen er tynd
Hæld dejen i en smurt springform eller tærteform (20 cm)
Hak valnødder og chokolade og fordel over dejen
Bag kagen i 30-35 min.
Kagen kan fint hole sig i op til 5 dage i køleskab
PS: I stedet for black beans kan du bruge kidney bønner