Opskrift

Chokolademousse

Ingredienser (2-3 personer)

  • 50 gram dadler
  • 25 gram flydende honning eller ahornsirup
  • 1 moden avocado
  • 1 moden pære
  • 2 spsk. A38 3,5%, skyr eller lign.
  • ½ tsk. stødt ingefær
  • 3 tsk. mørk kakaopulver
  • 2 spsk. pistacienødder eller ristede mandler

Sådan gør du:

  1. Blend dadler og honning i en foodprocessor.
  2. Halver avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud med en ske.
  3. Skræl pæren og fjern kernehuset.
  4. Hæld avocado, pære, A-38, ingefær og kakao i foodprocessoren og blend det helt jævnt sammen med daddelmassen
  5. Fordel chokolademoussen i 2-3 portionsskåle og sæt dem på køl i mindst 1 time
  6. Pynt med hakkede pistacienødder eller ristede hakkede mandler