Ingredienser:
- 6-8 æg
- 1 dl mælk
- 2 tsk. Rød karrypasta
- 1½ spsk. kartoffelmel
- 400 -500 gram wokgrønsager
- 1 tsk. salt
- Peber
- Drys: Ramsløg, forårsløg eller purløg
- Tilbehør: ristet rugbrød
Fremgangsmåde:
Beklæd et ildfast fad med bagepapir.
Fordel wokblandingen i fadet.
Pisk mælk, karrypasta, kartoffelmel, salt og peber sammen og pisk herefter æggene i.
Fordel æggemassen over grøntsagerne.
Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. (til æggemassen er stivnet). PS: Det skal have lidt længere tid, hvis grøntsagerne er frosne.
Servering: Ramsløg skæres i tynde strimler og fordeles over æggekagen, rugbrødet ristes og serveres til.
Variation: Grøntsager kan vælges efter smag (rå/frosne).