Opskrift

Grønsagsvafler med kål

Ingredienser:

100 g hvid fuldkornshvedemel
3 dl grønsagsbouillon
1 tsk. salt
300 gram fintsnittet spidskål
1 lille fintsnittet løg
3 æg
1 spsk. olivenolie til pensling

Topping
200 gram snittet spidskål en anelse salt og sukker
2 æbler
100 gram kogt quinoa
200 gram røget laks

Dressing:
1 dl yoghurt
½-1 fed hvidløg
1-2 spsk. hakket krydderurter (persille, dild, ramsløg el.lign.) salt, peber og citronsaft efter smag

Sådan gør du:
Rør mel med bouillon til en tyk dej. Tilsæt salt. Pil og hak løget fint. Snit kålen fint Vend kål og løg i dejen og tilsæt dernæst æggene Opvarm vaffeljernet og pensl med lidt olie. Hæld dej på og bag vaflerne til de er gyldne

Topping:
Snit kålen fint og drys med en anelse salt og sukker.
Vend kålen med kogt quinoa og æbler skåret i tynde både Dressingen røres sammen og smages til
Servér vaflerne lune toppet med kålsalat og røget laks. Dyp dressingen over.

PS: vaflerne kan også bruges til madpakken