Opskrift

Havregrynschips

Ingredienser:

Ingredienser:
2½ dl finvalsede havregryn
5 dl vand
½ tsk. salt
Krydderier f.eks. chili, timian, oregano, paprika

Sådan gør du:
Bland havregryn, vand og salt i en tykbundet gryde og kog havregrøden i 3-4 min. under omrøring
Lad havregrøden køle lidt af
Smør grøden ud i et tyndt jævnt lag på en bageplade med bagepapir, og drys med krydderier efter smag.
Bag grødpladen ved 175 grader varmluft i ca. 60 min. på midterste ovnrille
Træk bagepapiret af og bag den evt. lidt på bagsiden, hvis den ikke er helt tør.
Afkøl på bagerist og bræk den herefter i passende stykker.
Tip: Lav dobbelt portion havregrød og bag begge plader sammen i ovnen med varmluft. Rester kan evt. gemmes i en lufttæt beholder. Server chipsene med f.eks. salsa, humus eller dip