Ingredienser (24 stk. af 10 gram)
- 50 gram smør
- 90 gram havregryn
- 50 gram sukker eller flormelis
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1½ spsk. kakaopulver
- 1½ tsk. nescafé
- 1/4 dl kogende vand
- 1 spsk. cognac eller rom
- 15 gram ristet kokosmel
Metode:
- Smulder smør, havregryn, vaniljesukker, sukker og kakao sammen.
- Opløs 1½ tsk. nescafé med 1/4 dl kogende vand. Afkøl.
- Hæld kaffe og cognac i og rør godt sammen.
- Stil blandingen i køleskabet i min. 15 min. Imens kan du riste lidt kokosmel på en tør pande.
- Blandingen trilles til kugler, der rulles i ristet kokosmel.
- Opbevares i køleskab.
Energiberegning:
1 kugle af 10 gram indeholder 190 kJ (45 kcal.)