Ingredienser:
3 dl puy-linser- delikatesselinser
20 gram pinjekerner
1 bundt asparges
125 gram ruccola
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 bundt radiser, skåret i skiver
1 tsk. olie til stegning
Ramsløgsdressing:
8 ramsløg, finthakket eller 1 fed hvidløg + 1 håndfuld persille
½ økologisk citron, saft og fintrevet skal
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
Skyl og kog linserne efter anvisningen på posen
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne og sæt dem til side
Knæk den nederste ende af aspargesene. Kom olie på en varm pande og rist hurtigt aspargesene på panden i 1 min.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend linserne og persille i
Anret salaten på et fad. Læg rucola på fadet. Dernæst linserne og persille, der er vendt i dressingen. Fordel de lune asparges på salaten og drys med radiser og pinjekerner