Melondessert (4 personer)
Ingredienser:
1 lille galia melon eller honningmelon
1 lille cantaloupe melon
½ granatæble
Evt. 1 spsk. flydende honning
Evt. lidt citronsaft
1 lille potte frisk mynte
Metode
Halver begge meloner og skær skrællen af. Skær den ene i grove tern og blend den.
Smag til med lidt citronsaft eller evt. lidt honning
Skær den anden melon i tern ca. 1½x1½ cm
Pil kernerne ud af granatæblet
Gem 4 myntekviste til pynt og hak resten, rør dem i pureen
Anret melonpureen i portionsglas eller skåle. Fordel melonternene ovenpå pureen og drys med granatæblekerner og mynte
Server desserten kold
TIP:
Du kan vælge at purere galiamelonen og få en grøn puré med orange cantaloupe tern eller modsat.
Jeg purerede cantaloupe melonen og erstattede galia melonen med honningmelon