Opskrift

Melondessert

Melondessert (4 personer)

Ingredienser:
1 lille galia melon eller honningmelon
1 lille cantaloupe melon
½ granatæble
Evt. 1 spsk. flydende honning
Evt. lidt citronsaft
1 lille potte frisk mynte

Metode
Halver begge meloner og skær skrællen af. Skær den ene i grove tern og blend den.

Smag til med lidt citronsaft eller evt. lidt honning

Skær den anden melon i tern ca. 1½x1½ cm

Pil kernerne ud af granatæblet

Gem 4 myntekviste til pynt og hak resten, rør dem i pureen

Anret melonpureen i portionsglas eller skåle. Fordel melonternene ovenpå pureen og drys med granatæblekerner og mynte

Server desserten kold

TIP:
Du kan vælge at purere galiamelonen og få en grøn puré med orange cantaloupe tern eller modsat.

Jeg purerede cantaloupe melonen og erstattede galia melonen med honningmelon