Opskrift

Myslibarer med chokolade og abrikoser

Ingredienser:

  • 1½ dl groft hakkede nødder eller mandler
  • 5 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner eller græskarkerner
  • 1 dl tørrede abrikoser i tynde strimler
  • 1 dl groft hakket mørk chokolade
  • 1 dl crunchy peanutbutter
  • 1 dl honning
  • 2 æg
  • Revet skal af 1 usprøjtet appelsin eller citron

Sådan gør du:
Bland alle ingredienser og pres massen godt sammen i en 20-30 cm bageform beklædt med bagepapir.
Bag massen i ovnen ved 175grader i 15-20 min.
Afkøl den bagte masse og skær den ud i 30 stykker. Opbevar myslibarerne i en lufttæt dåse

Tips:

  • Chokolade kan erstattes med tørrede tranebær
  • Tørrede abrikoser kan erstattes af anden tørret frugt, f.eks. frugtmix af tørret ananas, melon og papaya
  • Revet appelsinskal kan erstattes med 1 tsk. stødt kanel