Pasta med grønne asparges i hytteost og ramsløgspesto (2 personer)
Pesto:
1½ tsk. græskarkerner
2 håndfulde persille
2 håndfuld ramsløg
25 gram mandler
3 spsk. Olivenolie
1½ tsk. revet citronskal
1-2 spsk. citronsaft
1 knivspids salt
Pasta:
200 gram pasta f.eks. penne
1-1½ liter vand
Salt
Fyld:
150 gram grønne asparges 3-4 spsk. hytteost Friskkværnet peber
Sådan gør du:
Pesto:
Rist græskarkernerne på en tør pande i 2-3 min. Kom alle ingredienserne i et højt glas eller skål. Stavblend til en ensartet, men ikke alt for fin pesto
Pasta:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Bræk roden af aspargesene og skær dem i 2 cm lange stykker
Kog dem med i pastaen de sidste 2 min.
Sigt vandet fra pasta og asparges og vend dem med hytteost og pesto
PS: har du ikke ramsløg, kan du bruge basilikum i stedet eller persille og rucola