Ingredienser:
500 gram rosenkål
2 æg
4 skiver parmaskinke eller bacon
4 stilke kørvel eller persille
Vinaigrette dressing:
6 spsk. olie
½ spsk. grov sennep eller 1-1½ tsk. dijonsennep
½ spsk. sherryvineddike
Pisk eller rør alle ingredienser energisk sammen og smag til med salt og peber
Sådan gør du:
Kog de trimmede rosenkål højst 10 min. i letsaltet vand. Hæld kogevandet fra og afkøl i koldt vand.
Kog æggene smilende, ca. 7 min. Afkøl og pil dem
Læg de 4 skiver parmaskinke på et stykke bagepapir og bag dem i en 200 grader varm ovn til de er sprøde, ca. 8 min.
Halver rosenkålen og anret kålen med æggene, skåret i kvarte. Bræk parmaskinken i stykker og fordel den over.
Pynt med hakket kørvel eller persille og dryp med vinaigrette