Opskrift

Sommersalat

Ingredienser:
125 gram rucola eller salatmix
200 gram jordbær
200 gram cherry tomater
125 gram frisk mozzarella, plukket i stykker
2 spsk. balsamicoglace (kan købes færdig eller du kan selv lave den)
Salt og friskkværnet peber
Evt. ramsløgsblomster eller purløgsblomster (til pynt)

Metode:
Fordel det skyllede rucola og/eller salatmix på et fad.
Skær jordbær og tomater i halve eller kvarte og fordel dem over salaten
Skær mozzarellaen i skiver eller pluk den i mindre stykker og fordel den over salaten
Fordel et par striber balsamicoglace over salaten og drys til sidst med lidt salt og friskkværnet peber
Pynt evt. med lidt ramsløgsblomster eller purløgsblomster

Balsamicoglace:
1 dl balsamico-eddike
Kom balsamico eddike i en lille kasserolle og kog op. Lad det simrekoge uden låg i ca. 20-25 min. og hold godt øje med, at det ikke koger tørt. Det skal koge ind, til der er ca. 3 spsk. glace i gryden.
PS: Lav evt. en større portion, så du har til flere gange.