Ingredienser (ca. 40 stk.)
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- (der kan også vælges andre frø/kerner, men hold dig til ca. 3 dl + havregryn)
- 2,5 dl rugmel (ønskes tykkere brød, brug da 3,5 dl)
- 1 tsk. Salt
- ¾ dl olie
- 1-2 dl vand
Metode:
- Alle ingredienser røres sammen i en skål. Vent med at blande alt vandet i.
- Dejen deles i 2 og hver portion rulles helt tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir (30×40 cm)
- Fjern det øverste bagepapir og læg den udrullede dej på bageplade.
- Brug et pizzahjul til at skære dejen i mindre firkanter (ca. 20 stk.)
- Bages ved 200 grader i ca. 25 min. – til de er gyldne
- Opbevares i en kagedåse. Holder sig fint i mindst 14 dage