Opskrift

Waldorfsalat

Ingredienser

  • 3 stængler bladselleri
  • 1 æble
  • 200 gram spidskål
  • 150 gram vindruer (blå, røde eller grønne)
  • 50 gram valnødder
  • Dressing
    • 2,5-3 dl yoghurt
    • Ca.  ½ citron
    • Sødemiddel eller sukker
  • Pynt
    • Vindruer og valnødder

Sådan gør du:

  1. Rør yoghurt med 3-4 tsk. citronsaft og smag til med sødemiddel eller sukker
  2. Skyl og skær bladselleri i tynde skiver og æbler i små tern og bland det i dressingen
  3. Snit spidskål meget fint og vend det i
  4. Halver druerne og fjern evt. sten. Bland druerne i salaten, husk at gemme lidt til pynt
  5. Hak de fleste af valnødderne groft og vend dem i salaten. Resterende bruges til pynt